Palliatieve zorg in de regio – waar vind je palliatieve zorg?

Heb je een ziekte die ongeneeslijk is? Dan kun je een beroep doen op palliatieve zorg. Van huisarts tot thuiszorg, van ziekenhuis tot hospice en van vrijwillige tot beroepsmatige zorg. Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio?

Voor wie is palliatieve zorg?

Palliatieve zorg richt zich op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven tijdens de ziekte en rond het sterven en is er voor iedereen die te horen heeft gekregen dat hij of zij niet meer beter wordt. Bij kanker, maar ook bij andere ongeneeslijke ziektes zoals dementie, COPD of hartfalen. Palliatieve zorg is er voor patiënten én hun naasten.

Het Netwerk Palliatieve Zorg

Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio? Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het Netwerk Palliatieve Zorg voor jou gebundeld in een Regionale Informatiegids. Veel regio’s hebben in een Regionale Informatiegids de adressen van de organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden gebundeld. De Regionale Informatiegids is te vinden in het magazine Pal voor u, maar ook digitaal op deze website.

Staat jouw regio er niet bij? Raadpleeg het net netwerk in jouw regio voor meer informatie. Via de zorgzoeker van Palliaweb.nl vind het Netwerk Palliatieve Zorg in jouw regio.

Palliatieve zorg in de regio – Regionale Informatiegidsen

[ezcol_1half]

Arnhem en De Liemers

Midden-Brabant

Midden-Holland

Noordwest-Utrecht & Utrecht-Zuid

Rivierengebied

Roosendaal – Bergen op Zoom – Tholen

Rotterdam & omstreken

Utrecht Stad & Zuidoost-Utrecht

Zeeland