Palliatieve zorg in de regio – waar vind je palliatieve zorg?

Heb je een ziekte die ongeneeslijk is? Dan kun je een beroep doen op palliatieve zorg. Van huisarts tot thuiszorg, van ziekenhuis tot hospice en van vrijwillige tot beroepsmatige zorg. Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio?

Voor wie is palliatieve zorg?

Palliatieve zorg richt zich op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven tijdens de ziekte en rond het sterven en is er voor iedereen die te horen heeft gekregen dat hij of zij niet meer beter wordt. Bij kanker, maar ook bij andere ongeneeslijke ziektes zoals dementie, COPD of hartfalen. Palliatieve zorg is er voor patiënten én hun naasten.

Wil je maandelijks informatie en inspiratie over palliatieve zorg ontvangen? Schrijf je hier in voor de Pal voor u-nieuwsbrief 

Het Netwerk Palliatieve Zorg

Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio? Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het Netwerk Palliatieve Zorg voor jou gebundeld in een Regionale Informatiegids. Veel regio’s hebben in een Regionale Informatiegids de adressen van de organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden gebundeld. De Regionale Informatiegids is te vinden in het magazine Pal voor u, maar ook digitaal op deze website. Kijk hier of jouw regio erbij staat:

Palliatieve zorg in de regio – Regionale Informatiegidsen

Netwerken Groningen en Friesland

Groningen Centraal

Noord-Groningen

Noordoost-Friesland

Noordwest-Friesland

Zuid-Friesland

Zuidoost-Friesland

Zuidoost-Groningen

Zuidwest-Friesland