Over Pal voor u

Het landelijk platform Pal voor u geeft betrouwbare informatie over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. Palliatieve zorg is de zorg voor mensen die niet meer beter worden én hun naaste omgeving. De zorg is gericht op kwaliteit van leven en vermindering van klachten en kan lang of kort duren: dagen, weken, maanden of jaren. De Pal voor u-uitgaven komen tot stand in nauwe samenwerking met veel betrokken, deskundige personen en organisaties. Zo levert Pal voor u al tien jaar een positieve bijdrage aan goede voorlichting over en een betere bekendheid van palliatieve zorg.

Pal voor u is een uitgave van Uitgeverij Zezz i.s.m.  de Netwerken Palliatieve Zorg, en Rob Bruntink. 

Uitgeverij Zezz maakt (branded) content over gezond omgaan met zorg en ernstige ziekte.

Wil je samenwerken met Pal voor u?
Neem voor de mogelijkheden contact op met Sandra Rijnen van Uitgeverij Zezz, via sandra@uitgeverijzezz.nl of 024-711 42 49.

Colofon palvooru.nl
Concept en realisatie: Uitgeverij Zezz
Uitgever: Sandra Rijnen
Hoofdredactie: Annemarie van Bergen

Disclaimer
Voor alle links naar artikelen, blogs, websites, voor alle plaatjes en ingezonden artikelen geldt: wij geven het alleen maar door en zijn in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor de inhoud. Ook willen we benadrukken dat wij geen artsen of andere zorgverleners zijn, dus ook aan alle adviezen door ons of door derden gegeven zijn niet meer dan goed bedoelde adviezen en er kunnen ook op geen enkele manier rechten aan worden ontleend. Het is ten alle tijde raadzaam om een professional te raadplegen.