Landelijke ontmoetingsdag Geraakt door verlies, 10:30-15:30 – Voorthuizen

Thema: Relatie & kanker

Iemand van wie je houdt, is overleden. Het is één van de meeste ingrijpende gebeurtenissen. Er is rouw in je hart. De wereld om je heen lijkt stil te staan. Niets is meer zoals het was. Het verlies heeft grote invloed op heel veel aspecten van jou als mens.

Gevoelens van verdriet, boosheid, lusteloosheid, schuld of wanhoop kunnen je overvallen. Ook lichamelijke klachten zoals het niet kunnen slapen, niet kunnen eten, moeheid, hoofdpijn en maagklachten. Deze gevoelens en klachten kunnen verwarrend en vermoeiend voor je zijn. Maar weet dat dit soort reacties horen bij dat ene woord: ‘rouw’.

De dag wordt geleid door ds. Arie van der Veer. Gastspreker is Pieter Both. Hij is predikant en auteur van het autobiografische boek “Dag zeggen. Dolen in rouw”. Na een heerlijke lunch gaan we eropuit om elkaar te ‘ontmoeten’. Samen wandelen, delen, luisteren, bemoedigen, troosten o.l.v. Dorien Koetsier.

Aanmelden
De dag wordt gratis aangeboden door stichting Als kanker je raakt. Aanmelden en eventueel een vrijwillige bijdrage leveren kan op de website.