Levensverhaal: een boek over je leven

Je levensverhaal in een boek, geïllustreerd met dierbare foto’s uit je eigen collectie. Een prachtig document voor jezelf, een cadeau van onschatbare waarde voor je kinderen, kleinkinderen en de generaties die na hen komen. Een boek om trots op te zijn.

Jouw levensverhaal is het waard om opgeschreven te worden. Dat kun je zelf doen. Je kunt ook iemand inhuren als ghostwriter. Met elkaar ga je dan aan de slag om jouw verhaal op te schrijven. Theone Joostensz van Levensverhaal Groningen is hierin gespecialiseerd.

‘Verhalen roepen herkenning op, empathie, troost, verbinding. Dat is de kracht van levensverhalen. Dat is de kracht van jóuw verhaal.’

Als je Theone inhuurt, komt ze bij je langs om je te interviewen over onderwerpen die jullie vooraf hebben vastgesteld. Op basis van je wensen voor jouw boek spreken jullie af hoe vaak Theone je komt interviewen. Een interview duurt ongeveer 2 uur. De gesprekken worden opgenomen zodat jouw woorden in het verhaal gebruikt kunnen worden. Uiteraard controleer je de teksten op onjuistheden. Ook zoek je zelf eventuele foto’s uit voor je boek. Theone zorg ervoor dat alles mooi wordt opgemaakt en gedrukt zoals jij dat graag wilt.

Meer informatie? Ga dan naar de website van Levensverhaal Groningen.