Boek: Hier zijn geen woorden voor

Moeite met zoeken naar de juiste woorden of houding wanneer iemand in jouw leven leed ondervindt? Het boek Hier zijn geen woorden voor; wat kun je zeggen en doen als het leven angstaanjagend, afschuwelijk en oneerlijk is voor mensen van wie je houdt? biedt concrete handvatten om troost te bieden.

Iedereen heeft wel eens te maken met verdriet of ziekte, maar hoe reageer je wanneer mensen in je naaste omgeving met moeilijke situaties geconfronteerd worden? Deze vertaalde uitgave van There is no good card for this (Hier zijn geen woorden voor) helpt je het juiste te zeggen en doen op momenten dat anderen je het meest nodig hebben. Een boek over het verschil tussen mededogen en medelijden. Over luisteren zonder oordelen en hoe een simpel gebaar een groot verschil kan maken.

‘Dit boek laat je met humor en compassie zien hoe je er kunt zijn in de allerbeste versie van jezelf, op die momenten dat het er het meest toe doet’

Auteurs

Empathiedeskundige Dr. Kelsey Crowe en illustratrice Emily McDowell schreven en illustreerden deze nuchtere handleiding met waargebeurde verhalen en luchtige illustraties. Met dit boek sta je nooit meer met je mond vol tanden en leer je de beste versie van jezelf te zijn op belangrijke en vaak moeilijke momenten.

Hier zijn geen woorden voor is verkrijgbaar op bol.com.