Boek: Recepten om nooit te vergeten

Samen koken is een mooi voorbeeld van hoe je iets kunt betekenen voor iemand met dementie. Samendementievriendelijk.nl heeft een kookboek samengesteld met recepten om nooit te vergeten, die je samen kunt uitproberen. Van stoofvlees tot schoenlapperstaart. Van hutspot tot bruine bonensoep.

Samendementievriendelijk.nl heeft het kookboek Recepten om nooit te vergeten ontwikkeld om meer aandacht te vragen voor mensen met dementie. Dementie wordt volksziekte nummer 1 en dus krijgen we er allemaal mee te maken. Mensen met dementie willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en voor zichzelf blijven zorgen. Zelf de was doen en zelf koken. Vertrouwde gerechten in een vertrouwde omgeving. Maar als de tijd komt dat dat niet meer lukt, is het fijn als hun recepten bewaard blijven. Door de recepten en de verhalen in het kookboekje wil samendementievriendelijk.nl dementie bespreekbaar maken.

Doe mee en maak kans op het kookboek Recepten om nooit te vergeten

Wat is jouw favoriete recept uit de oude doos? Laat het weten op Facebook en Twitter en wie weet ligt er binnenkort een van de 15 kookboeken  in jouw brievenbus?

Je krijgt het digitale kookboekje automatisch in je bezit, zodra je de online training GOED omgaan met dementie hebt gevolgd.

Verder lezen

Ben jij dementievriendelijk? Doe de test

Heb jij de online training GOED omgaan met dementie al gevolgd? met dementie hebt gevolgd? Doe hier de (gratis) training.