Voorstelling: Botte Pech – Enschede

Botte Pech inspireert en roept verhalen op. Deze verhalen verdienen het om verteld te worden omdat zij helpen om van elkaar te leren.

Anita Maas heeft borstkanker met uitzaaiingen en is ongeneeslijk ziek. Marij Coolen is een ex-collega en vriendin van Anita. Zij hebben samen met Liesbeth Reeser van Carte Blanche Botte Pech gemaakt. Botte Pech is een theaterstuk dat gaat over de zoektocht van patiënt, diens sociale context en de zorgprofessional naar hoe om te gaan met ongeneeslijk ziek zijn. Een professioneel stuk dat al improviserend en op basis van metaforen is ontstaan. Botte Pech raakt en heeft impact door de zwaarte van het thema, maar toont ook lichtheid en humor. Botte Pech stemt tot nadenken en gaat zeker ook over ‘leven’; “Hoe kan ik meedoen en van betekenis zijn?”

Het is een voorstelling geworden die uiteraard gaat over ziek zijn en de dood, maar bovenal is het oproep om te leven, het leven en je gezondheid te koesteren en, zolang het mogelijk is, mee te blijven doen en een verschil te maken.

Wanneer: Zaterdag 13 oktober 2018, 20:30 uur
Locatie: DE KLEINE WILLEM – Langestraat 45 Enschede
Kaarten: Reserveren kan hier.