Themaweekend rouw en liefde, 09.30-16.30 – Utrecht

Het themaweekend ‘Rouw & Liefde’ is bedoeld voor een ieder die een rouwproces doormaakt, heeft doorgemaakt of zich persoonlijk aangetrokken voelt tot dit thema.

Marjolein van Belle en Leonie van der Zon bieden wederom dit prachtige themaweekend Rouw & Liefde aan. Een zeer toegankelijke vorm om jezelf tijd en ruimte te geven stil te staan bij jezelf en ruimte te maken voor het het verdriet dat je in je draagt. Door te praten en je (opnieuw) te verbinden met de ander. Door te ervaren wat er met je gebeurt als je herinneringen ophaalt en ze een plek geeft. En door het lichaam de kans te geven ervaringen op te doen die op een diep en intuïtief niveau je lichaam, geest en ziel kunnen zuiveren en helen.

Het zal plaatsvinden op 10 en 11 februari in ‘De Berenkuil’ aan de Biltstraat 166 in Utrecht. De eerste dag start om 09.30 uur, inloop vanaf 09.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De volgende dag starten we om 09.30 en sluiten we samen af om 16.30 uur. Er is geen sprake van een verplichte overnachting.

De kosten voor deze tweedaagse bedragen € 295,- exclusief btw. Aanmelden kan via de website.