Symposium: Ik leef! Met uitgezaaide borstkanker, 10.30-17.00 – Maastricht

Om patiënten nauw te betrekken bij alle ontwikkelingen in het vakgebied vindt op zaterdag 28 oktober een symposium plaats speciaal voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten. 

Naast het verstrekken van informatie is de dag ook bedoeld om mensen met elkaar in contact te laten komen en ervaringen te laten uitwisselen. Tijdens het tweede gedeelte van het programma zijn er workshops en ronde tafelgesprekken onder leiding van verpleegkundigen, een psycholoog en ervaringsdeskundigen. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen. De dag wordt georganiseerd door het Maastricht UMC+ in samenwerking met Borstkankervereniging Nederland.

Doelgroep
Het programma is bedoeld voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten. We willen de bijeenkomst kleinschalig houden. Daarom is het aantal deelnemers gemaximeerd op 150.

Datum en locatie
Zaterdag 28 oktober, 10.30-17.00 uur
Maastricht UMC+
Greepzaal en Terras 4e verdieping
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

Congressecretariaat
Secretariaat Oncologiecentrum Maastricht UMC+, tel. 043 – 38 76 140.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk tot en met 21 oktober 2017. U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is gratis. Wel willen we u vragen om bij verhindering dit direct per mail aan ons door te geven. We kunnen uw plek dan namelijk aan iemand anders geven.

Livestream
Kunt u door omstandigheden niet aanwezig zijn op deze dag, dan kunt u het informatieve gedeelte van de dag live volgen via www.mumc.nl/ik-leef. U kunt hier tevens vragen stellen, die ook live besproken zullen worden.

Meer informatie over het symposium en het volledige programma zijn te vinden op de website van het MUMC.

Ik leef! Met uitgezaaide borstkanker wordt mogelijk gemaakt door:
Maastricht UMC+, GROW – School for Oncology and Developmental Biology van de Universiteit Maastricht, de Borstkankervereniging Nederland BVN, en de firma’s AstraZeneca, Norvartis, Pfizer en Roche.