Symposium ‘Behandelen, tot hoe ver wil je gaan?’, 14.00-20.00 – Vlaardingen

Het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord organiseert op 19 januari haar jaarlijkse symposium

Behandelen, tot hoe ver wil je gaan?
Wel of niet behandelen? En tot hoe ver ga je als professional? Wat wil de patiënt? Wie bepaalt wat goed is voor iemand? Vraagstukken waar professionals regelmatig mee worstelen. Tijdens dit symposium belichten we deze vraagstukken vanuit verschillende kanten. De medische en ethische kant passeren de revue. Ook bekijken we de vraagstukken door de ogen van artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en leden van het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord.

Voor wie: Het symposium is bedoeld voor zorgprofessionals en vrijwilligers die zich bezighouden met palliatieve zorg binnen de regio Nieuwe Waterweg Noord en/of betrokken zijn bij het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord.
Locatie: De Windwijzer, Schiedamse weg 95, 3134 BD Vlaardingen
Kosten: €40,- Inclusief diner en het boek ‘Voltooid leven’ van Els van Wijngaarden. Het is ook mogelijk om niet deel te nemen aan het diner, kosten bedragen dan €30,-.
Aanmelden: Je kunt je vóór 12 januari 2017 aanmelden via e-mailadres palliatiefnwn@argoszorggroep.nl. Geef naast je volledige NAW gegevens ook aan welke workshop je wilt volgen en of je deel wilt nemen aan het diner.

Voor meer informatie: bekijk de brochure.