Sterven voor springlevenden, 10:00-17:00 – Den Dolder

Op deze dag heb je een ontmoeting met jouw aardse eindigheid én leer je te vertrouwen op jouw zielsenergie. De dood toelaten in je leven verruimt je leven.

“Vandaag is een goede dag om te sterven, want alle dingen zijn in mijn leven aanwezig” (Indiaanse wijze Crazy Horse). De ziel ‘kiest’ uiteindelijk voor het licht en laat de persoon het liefst zo heel mogelijk achter…

Het valt niet mee om je bezig te houden met (bewust) sterven als je merkt hoe bang je nog bent voor het leven. Je bent misschien nooit helemaal echt geboren omdat je nog zo veel delen van jezelf onderdrukt, onder de oppervlakte stopt of op de lange baan schuift. Een aantal (ziels)kwaliteiten van jezelf zijn misschien wel blijven liggen.

Als we het leven niet onder ogen durven te zien, durven we ook de dood niet onder ogen te zien. Mensen die beseffen dat de dood ook bij het leven hoort, voelen de diepte van het bestaan, worden extra levendig en genieten veel meer in het hier en nu. Wanneer je jouw sterven beschouwt als een overgang naar een ander wereld en onze onsterfelijke natuur erkent, zal je levenszin enorm toenemen.

In mijn ideale werkelijkheid is dood niets anders dan een overgang binnen frequenties. We passen geleidelijk de frequenties aan zodanig dat die buiten het lichaam komen te liggen. Wie daar moeite mee heeft wordt geholpen. Lariekoek? Neen, toekomstmuziek!

Zwangere vrouwen volgen cursussen met het oog op de naderende bevalling. Dat is heel gewoon. Een cursus die jou voorbereidt op jouw sterven, vind je niet zo gauw. Daarom is er deze ervaringsdag.
.
Waarom?
Verlang je naar een diepe verbinding met jouw ziel?
Wil je de wijsheid van de dood in je leven toelaten?
Wil je kennismaken met het stervensproces?

Aan het einde van de dag..
– heb je inzicht in de aspecten van jezelf die je ervan weerhouden werkelijk te leven
– vat je sterven op als een ongekende mogelijkheid tot transformatie
– weet je meer over het stervensproces en heb je dat ook (deels) ervaren

Maar nog belangrijker is dat je na deze dag..
– een deur geopend hebt naar helende ervaringen
– dichter bij je ziel gekomen bent
– bijdraagt aan andere waarnemingen over sterven.

Datum: 25 mei
Tijd: 10:00-17:00
Locatie: Het Bezinningshuis Den Dolder

Deelname (kosten, aanmelden, etc.): Inloop vanaf 10.00 uur. Investering: € 85,00
Kijk voor meer info en aanmelden op www.willekejansen.jouwweb.nl