Retraiteweekend voor mensen in de palliatieve fase en/of hun naaste(n) – Den Dolder

Retraiteweekend voor mensen in de palliatieve fase en/of hun naaste(n)

De retraitedagen duren minimaal twee aaneengesloten dagen. De dagen beginnen bijvoorbeeld op zaterdagmorgen om 10:00 uur met koffie en thee, een kennismaking en het uitspreken van ieders verwachtingen. Men overnacht in een B&B in de buurt van Het Bezinningshuis of op een locatie naar eigen keuze. Er zijn minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers aanwezig.

Wij hebben vooraf telefonisch, via e-mail of chat contact gehad en samen met u besproken wat de hulpvraag is en wat we tijdens deze dagen gaan doen. Alles in overleg! U hoeft niets te doen wat u niet wilt of niet goed voelt. Ook tijdens de bijeenkomst kunnen we erachter komen dat de behoefte veranderd is en dan passen we dat aan zover dat mogelijk is.

Er is ruimte voor gesprekken, voor creativiteit, muziek, lichaamswerk en massage, yoga, meditatie, wandelingen, koken en momenten van verstilling en op zich zelf zijn. Op zondagmiddag rond 17:00 nemen we na een gezamenlijke evaluatie weer afscheid.

Datum: 13 en 14 oktober
Tijd: 13 oktober vanaf 10:00-19:30. 14 oktober vanaf 10:00-17:00
Locatie: Het Bezinningshuis, Vijverhof 3734 DB, bedrijfsgebouw in Den Dolder.
Deelname (kosten, aanmelden, etc.): De kosten zijn inkomensafhankelijk en variëren van € 100,- tot € 175,- per persoon voor een heel weekend. Dit is exclusief de kosten voor een overnachting in een hotel of B&B.

Let wel: Mocht u niet draagkrachtig genoeg zijn om aan de kosten te voldoen, bent u uiteraard ook van harte welkom en worden de kosten vanuit externe donaties gefinancierd. (dit geldt niet voor de kosten voor overnachting)

Bij meer dan 2 deelnemers worden de kosten van de begeleiding vooraf, aan de hand van de vraag en behoefte, op maat geoffreerd. Aanmelden kan via info@bezinninghuis.nl. Tevens is dit het adres wanneer u meer informatie wilt.