Expositie: Moment om te koesteren (1 t/m 6 april) – Goes

‘Moment om te koesteren’ heet de expositie van Gwendolyn Pieters die van 1 april tot en met 6 april te zien is bij Uitvaartverzorging Alexandra Markusse aan de Kreukelmarkt 16 in Goes.

‘Bij Alexandra’ biedt mensen de gelegenheid om uitvaart gerelateerde kunstwerken te exposeren. Gwendolyn Pieters is niet zomaar een afscheidsfotografe. Zij legt momenten om te koesteren vast zodat er later terug gekeken kan worden naar deze bijzondere momenten als een dierbare er niet meer is. Als je weet dat je binnenkort afscheid van iemand moet gaan nemen dan kun je dat moment intens samen beleven. Die interactie legt Gwendolyn voor je vast; puur en echt zodat je de camera vergeet.

Mooie herinneringen, dat laatste contact, die bijzondere gesprekken. Gwendolyn is zelf aanwezig ‘Bij Alexandra’ op maandag 1 april van 19.00 uur tot 21.00 uur, op woensdag 3 april van 11.00 uur tot 13.00 uur en op donderdag 4 april van 15.00 uur tot 17.00 uur. Wil je op een van de andere dagen gaan kijken dan kun je een afspraak maken met Alexandra Markusse op 06 – 10 73 03 21.