Benefietconcert Stichting Ambulance Wens, 19.30 – Amsterdam

Stichting Ambulance Wens viert op 3 april haar 10-jarig jubileum met een Benefietconcert in Carré.

Tijdens deze feestelijke avond is de piste gereserveerd voor terminale patiënten. De overige plaatsen worden verkocht, de opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Ambulance Wens. Tijdens de avond treden Karin Bloemen, Thomas Berge, Tineke Schouten, Sjors van der Panne, Willeke Alberti, Marga Bult en Marlayne Sahupala belangeloos op onder leiding van de Marcel Fisser Band.

Onvergetelijke avond voor terminale patiënten
Stichting Ambulance Wens oprichter Kees Veldboer is verheugd over het Benefietconcert. “Met deze avond gaat een droom in vervulling. Samen met al onze vrijwilligers gaan we er een onvergetelijke belevenis van maken voor de patiënten.”

Over Stichting Ambulance Wens
Met vrijwilligers vanuit heel Nederland zet Stichting Ambulance Wens zich belangeloos in om de laatste wens van terminale patiënten uit te laten komen. Oprichter Kees Veldboer heeft samen met de vrijwilligers al duizenden wensen vervuld. Kees ontving in 2016 de Outlook Inspirations Award van de BBC, een prijs voor de meest inspirerende persoon wereldwijd.

Tijd: aanvang 19.30 uur
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets: Tickets kosten €25,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Carré. De opbrengst van de tickets komt ten goede aan Stichting Ambulance Wens.