Palliatieve zorg in de regio – waar vind je palliatieve zorg?

Heb je een ziekte die ongeneeslijk is? Dan kun je een beroep doen op palliatieve zorg. Van huisarts tot thuiszorg, van ziekenhuis tot hospice en van vrijwillige tot beroepsmatige zorg. Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio?

Voor wie is palliatieve zorg?

Palliatieve zorg richt zich op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven tijdens de ziekte en rond het sterven en is er voor iedereen die te horen heeft gekregen dat hij of zij niet meer beter wordt. Bij kanker, maar ook bij andere ongeneeslijke ziektes zoals dementie, COPD of hartfalen. Palliatieve zorg is er voor patiënten én hun naasten.

Wil je regelmatig informatie over palliatieve zorg en omgaan met een ongeneeslijke ziekte ontvangen? Schrijf je hier in voor de Pal voor u-nieuwsbrief 

Het Netwerk Palliatieve Zorg

Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het Netwerk Palliatieve Zorg voor jou gebundeld in een Regionale Informatiegids. Veel regio’s hebben in een Regionale Informatiegids de adressen van de organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden gebundeld. Waar vind je palliatieve zorg in jouw regio? De regionale informatiegids is te vinden in het magazine Pal voor u, maar ook digitaal op deze website. Kijk hier beneden of jouw regio erbij staat.

Palliatieve zorg in uw regio – Regionale Informatiegidsen

Overige Regionale Netwerken Palliatieve Zorg

Groningen Centraal

Noord Groningen

Noordoost Friesland

Noordwest Friesland

Zuid Friesland

Zuidoost Friesland

Zuidoost Groningen

Zuidwest Friesland

Op de hoogte blijven van Pal voor u? Schrijf je in voor de gratis digitale nieuwsbrief.