Over Mijn Lijk: Maak je eigen bucketlist

In het populaire en spraakmakende televisieprogramma Over Mijn Lijk worden vijf jonge mensen gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en niet meer lang te leven hebben. Presentator Valerio Zeno volgt ze een half jaar bij al hun hoogte- en dieptepunten. En geeft zo een unieke kijk in het leven van deze inspirerende jongens en meiden.

Wat deze jongens en meiden met elkaar gemeen hebben is dat ze niet bij de pakken neer gaan zitten, maar besluiten om keihard te leven. Veel van de deelnemers die te zien waren in de afgelopen zes seizoenen maakten een bucketlist: een lijst van dingen die zij nog graag wilden doen of meemaken voordat ze zouden overlijden.

Via de website van Over Mijn Lijk kun je ook je eigen bucketlist maken aan de hand van bucketlist-items die te zien waren in de serie, maar ook door het toevoegen van je eigen wensen. Op die manier creëer je jouw eigen bucketlist vol met dingen die jij nog zou willen doen en kun je beginnen met het afstrepen van de door jou verzonnen avonturen en wensen.