Bijeenkomst: Samen beslissen over kanker

Cabane, centrum voor leven met kanker organiseert op dinsdag 4 oktober (borstkankermaand) de bijeenkomst Samen beslissen over kankerbehandelingen.

De bijeenkomst start om 14.00 uur, u kunt inlopen vanaf 13.30 uur. Om 15.30 uur sluiten wij de bijeenkomst af. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met kanker en hun partner of naaste. Zorgverleners zijn ook van harte welkom.
Samen beslissen wordt steeds normaler. Dat is ook niet zo gek nu er via internet zoveel informatie beschikbaar is. Maar wat is dat eigenlijk, samen beslissen? Waarom is dat een belangrijke ontwikkeling? Maar vooral: hoe doe je dat, samen beslissen? Elke patiënt is immers anders en niet iedereen wil samen beslissen. Zorgverleners willen patiënten goed informeren en patiënten willen serieus genomen worden. Maar wat heb je echt van elkaar nodig om samen te kunnen beslissen? De bijeenkomst wordt geleid door Jannie Oskam, ex-borstkankerpatiënt en auteur van het boek ‘Zo gaan we het doen!’ samen beslissen bij borstkanker. Er is ruimte om eigen situaties te bespreken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden of meer informatie

Om je aan te melden, kun je bellen of mailen met Cabane: 030- 280 3738 of info@centrumcabane.nl. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Hof van Transwijk 2
3526 XB Utrecht