Symposium Aandacht voor sterven, 13.30-16.45 – Baarn

Wat weet je van sterven? En wat zou je als (zorg)professional, hulpverlener, vrijwilliger of mantelzorger moeten of willen weten? Het Landelijk Expertisecentrum Sterven, dat op 24 mei 2017 één jaar bestaat, ziet sterven als een lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk proces dat net als geboorte bij het leven hoort.
Dit uitgangspunt vind je terug in het programma van het symposium Aandacht voor sterven, zowel in de keuze en de volgorde van de sprekers als in de wonderschone vocale bijdrage van zangeres Esther Kruiter.

Wil je hier meer over weten? Kom dan luisteren én meedoen, want op deze middag schenken we aandacht aan sterven. Vier sprekers geven u inzicht in het proces dat in eerste instantie heel zichtbaar en tastbaar is, maar steeds subtieler en verfijnder wordt. En dat zorgt ervoor dat we ons ervan bewust worden dat sterven ook een wonderbaarlijk en mysterieus proces is.

Locatie: Bomencentrum Nederland, Zandheuvelweg 7 te Baarn.
Tijd: 13.30-16.45 uur
Deelname: De kosten bedragen € 45,00 als u zich aanmeldt vóór 19 april 2017, daarna betaal je € 55,00. Voor aanmelden en meer informatie over het programma kun je terecht op de website van Congressen Met Zorg.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Landelijk Expertisecentrum Sterven.